1 När du beställer

1.1 Så snart du hargjort en beställning på Protectiongroupdenmark.se, kommer vårt system automatiskt att skicka en orderbekräftelse till dig  viae-post och till den e-postadress som du har angivit i beställningen. Orderbekräftelse/ faktura skickas till dig via e-post i samband med att varan/varor skickas till dig, och bifogas även i paketet tillsammans med den vara /varor som du har beställt.

 

2. Priser

2.1 Alla angivnapriser är i danska (svenska) kronor och är inklusive 25 % moms samt betalkortavgift. Vi tar förbehåll för avgiftsändringar, pris- och korrekturfel m.m.

 

3. Betalning

3.1 Betalning förbeställda varor kan göras online genom betalning med någon av följande betalkort: Visa, Mastercard, Maestro och Visa Electron. Betalkortinformation utväxlas krypterat mellan kund och Protectiongroupdenmark.se Webshop.

3.2 Vid betalning medbetalkort kommer det aktuella beloppet att dras från kontot samma dag som ditt paket med din vara/varor skickas från oss.

 

4. Frakt och leverans

4.1 Förväntad leveranstidi Danmark är 1-3 vardagar och 3-7 vardagar för resten av Europa. Med mindre du har gjort en förbeställning, där leveransdatum kommer att framgå i beskrivningen av din vara. Beställda produkter skickas som utgångspunkt samlade. Frakt läggs till i priset. Frakt kostar 83 kr pr. st. Har du inte fått ditt paket inom beräknad leveranstid skall du kontakta oss på: jonas@Protectiongroupdenmark.se.

4.2 Protectiongroupdenmark.seWebshop har ansvaret för varorna fram till du har tagit emot dem. Vi levererar till Sverige, Norge, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Finland, Frankrike, Holland, Irland, Italien, Luxemburg, Österrike, Polen och Danmark, dock inte Grönland och Färöarna.

 

5. Ånger- och returrätt

5.1 Protectiongroupdenmark.selämnar enligt köpelagens § 17 en 14 dagars ångerrätt på köpet. Mottagna varor skall returneras i väsentlig samma skick och mängd. Retur- och ångerrätten löper från den tidpunkt då du har tagit emot varan.

For alt B2B er den danske købelov gældende. Vi tager ikke B2B varer retur, med mindre andet er aftalt. 

Vid ånger av köpet är det möjligt att returnera varorgenom att fysisktlämna dem på vårt huvudkontor (Holger Danskes Vej 5C, 8960 Randers sø, Denmark). OBS! Kom ihåg att ta med dig/bifoga din faktura från Protectiongroupdenmark.se Webshop.

5.2 Varor kan ocksåreturneras direkt till Protectiongroupdenmark.se Webshop. Vid ånger skall du själv bekosta kostnaden för försändelse till Protectiongroupdenmark.se Webshop. Det du har betalat för varan kommer att tillbakaföras till dig, när Protectiongroupdenmark.se Webshop har tagit emot dina varor i retur. Vid tillämpning av ånger-/returrätt kommer pengarna elektroniskt att tillbakaföras till ditt konto. Vid en elektronisk återföring kan det gå upp till 5 dagar innan du har mottagit dina pengar.

Varan(or) skall skickas till:
Protection Group Danmark Wholesale ApS
Holger Danskes Vej 5C
8960 Randers Sø, Danmark 
Denmark

 

6. Reklamationsrätt

6.1 I enighet med köplagensregler har du som konsument 24 månaders reklamationsrätt på alla varor. För varor med begränsad livslängd är din reklamationsrätt dock begränsad till den hållbarhetsperiod som är normal för den aktuella varan. Upptäcker du ett fel eller en brist på en köpt vara, skall du snarast möjligt och inom rimlig tid kontakta Protectiongroupdenmark.se Webshop och beskriva hur felet eller bristen yttrar sig. Protectiongroupdenmark.se Webshop kommer därefter att hantera din reklamation. Lider varan av ett fel eller brist, kommer Protectiongroupdenmark.se att i första hand försöka åtgärda felet eller bristen, alternativt företa en leverans av ny vara.

6.2 Alla eventuellatvister mellan Protectiongroupdenmark.se Webshop och kunden skall lösas enligt dansk lagstiftning.

 

7. Förbehåll och ansvarsfriskrivning

7.1 Protectiongroupdenmark.se Webshop tar förbehåll för eventuella avgiftsändringar,pris- och korrekturfel, tekniska fel, slutsålda varor och force majeure, härunder arbetskonflikt samt brister vid eller försening av leveranser från underleverantörer.

 

8. Rättelser i handelsvillkoren

8.1 Protectiongroupdenmark.se Webshop kan när som helst ändra ovanstående villkor och kommer att sträva efter att underrätta dig som kund om väsentliga ändringar via e-post eller som minimum genom ett meddelande på hemsidan.